ODRŽANA 133. IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE

U petak 29. travnja 2022. godine, nakon pune dvije pandemijske godine DVD Jastrebarsko održalo je 133. izvještajnu sjednicu Skupštine, na kojoj su, osim članova društva, prisustvovali mnogi gosti i predstavnici prijateljskih društava.  Uz ustaljene točke dnevnog reda, prikazan je video uradak naših članova u kojem je prikazan osvrt na sve aktivnosti u protekloj godini, iz kojeg je vidljiv sve veći broj aktivnosti ali i uspjeha našeg društva.

Na sjednici su dodijeljena odlikovanja i priznanja članovima koji su se istakli u svojim aktivnostima kao i oni koji su stekli određene spomenice zahvaljujući svom dugogodišnjem djelovanju u vatrogasnom sustavu. Dodijeljene su i zahvalnice svim operativnim članovima koji su sudjelovali u aktivnostima otklanjanja posljedica razornog potresa u Sisku, Glini i Petrinji te svjedodžbe za uspješno završena osposobljavanja i usavršavanja.

Pohvale i dobre želje iznijete su u pozdravnim govorima, od kojih izdvajamo zamjenicu gradonačelnika Grada Jastrebarsko Nikolinu Ribarić, predsjednika VZG Željka Popovića te zapovjednika JVP Sisak Miroslava Goluba.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *