Telemach Hrvatska donirala dron

Danas smo upriličili skromnu svečanost primopredaje drona, koji nam je uručila vesela i zanimljiva ekipa iz tvrtke Telemach Hrvatska.
Tom prilikom, održana je i prigodna edukacija za upravljanje novom „igračkom“, koju ćemo, bar se nadamo, koristiti samo u vježbovne svrhe te što manje u stvarnim operativnim borbama. Podsjećamo da je DVD Jastrebarsko jedno od 10 vatrogasnih postrojbi, koje su po provedenoj prijavi na natječaj „DRONacija 2020“ izabrane kao dobitnici ove vrijedne i moderne opreme.
U svečanom dijelu primopredaje sudjelovali su zapovjednik društva Goran Batušić, županijski vatrogasni zapovjednik Josip Novosel, zamjenik gradonačelnika grada Jastrebarsko Stipe Bučar  i Marijana Grubešić iz tvrtke Telemach Hrvatska.
Uz velike planove po pitanju rada na novoj opremi, koristimo priliku da se zahvalimo svim partnerima koji su nas podržali u prijavi te tvrtki Telemach Hrvatska koji su prepoznali, prije svega vatrogasnu djelatnost, a zatim i naše postignute rezultate zbog kojih smo i zavrijedili ovu opremu.

 

 

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *