DVD-u Jastrebarsko nakon županijske i gradska nagrada
DVD-u Jastrebarsko nakon županijske i gradska nagrada

U srpnju 2019. godine na svečanoj sjednici povodom Dana Zagrebačke županije tradicionalno su uručena županijska javna priznanja. Tako je Povelju Zagrebačke županije za naročite uspjehe u području društvenog i javnog života dobilo Dobrovoljno Vatrogasno društvo Jastrebarsko.

Sada je stiglo još jedno priznanje za rad Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jastrebarsko. Povodom 770. rođendana grada Jastrebarskog uručene su nagrade Grada zaslužnim građanima i organizacijama. Dobrovoljno vatrogasno društvo Jastrebarsko primilo je od Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog nagradu Grada za dugogodišnje očuvanje tradicije te za stalnu brigu i požrtvovnost u svom području rada nakon 130 godina djelovanja.

Nagradu Grada Jastrebarskog uručili su gradonačelnik Zvonimir Novosel i predsjednica Gradskog vijeća Željka Kovačić na svečanoj sjednici Gradskog vijeća održanoj 13. studenog 2019. godine.

Osamnaestog listopada izaslanstvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jastrebarsko bilo je na prijemu kod Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović koja je primila u svome uredu jaskanske vatrogasce povodom obilježavanja 130 godina rada i djelovanja.

Ovakve nagrade i priznanja veliki su poticaj Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Jastrebarsko za nastavak rada i djelovanja kao i u proteklih 130 godina.

Dodaj komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *